14.10.2014

KAOS LOBİSİ : derin planlarıyla bir taraftan çözüm sürecini baltalama, diğer taraftan Haziran-2015 seçimlerinin sonuçlarını etkileme planları devreye konuldu. KİM BUNLAR? Savaş lobisi, faiz lobisi, kaos lobisi, hepsi aynı güruhtur.




Bugün, 14 Ekim 2014. 14 Haziran 2015 seçimlerine tam olarak 8 ay kaldı. Her seçim önemlidir. Fakat önümüzdeki bu seçim, çok kritik.
Çıkacak sonuçlar, Yeni Türkiye'nin kaderini belirleyecek çok yönlü gelişmelerin sinyallerini verecek. İşte, bu kadar kritik ve çok önemli Haziran-2015 seçimleriyle geçen hafta Türkiye sokaklarının kan gölüne çevrilmesinin, iç savaş provalarının yaptırılmasının birebir ilişkisi vardır.


KAOS LOBİSİ derin planlarıyla bir taraftan çözüm sürecini baltalama, diğer taraftan Haziran-2015 seçimlerinin sonuçlarını etkileme planları devreye konuldu. KİM BUNLAR? Savaş lobisi, faiz lobisi, kaos lobisi, hepsi aynı güruhtur.

Adresleri, New York-Londra-Telaviv'dir. ABD'deki NeoConlar, İngiliz, Alman servisleri, İsrail lobisi, silah, petrol, kimya baronları, WallStreet, (İllümünati) Dünya Bankası, IMF içindeki Kaos Lobisi'ne dahil güçlerdir. Kaos Lobisi, savaşlar üzerinden güç devşirmeye çalışan gizli bir örgütlenme yapısıdır.
1989' da Berlin Duvarı yıkılınca, Balkanlar'ı dizayn ettiler.

Yugoslavya parçalandı, Çekoslovakya ikiye bölündü.
Saraybosna üzerinde çok yönlü oyunlar oynandı.İkinci aşamada, Ortadoğu'yu dizayna geçtiler. Irak'ın Kuzeyi (Irak Kürdistanı) Bağdat'tan koparıldı. Basra, Musul, Kerkük petrolleri ve yeni bulunan gaz rezervleri üzerine tezgâhlar kuruldu.

2013 yılı unutulmasın

Bu noktada, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Batı'yı şaşırtan bir hamle yaptı.
Yeni Ortadoğu dizayn çalışmalarında Türkiye'nin bir aktör olmasını sağladı.
Küresel güçler, (Derin Amerika-İngiliz) hesaplarını bozan bu hamle karşısında ne yaptılar? Kaos Lobisi göze batan hamlelerini 2013 yılında gerçekleştirdi.
Ukrayna, Mısır ve Türkiye'de aynı anda provalar yaptırdılar. MİLLİ POLİTİKA izleyen, Tayyip Erdoğan'ı tasfiye etmek istediler. Ne yazık ki, Kaos Lobi'sinin uzantılarında, azgın muhalefet, CHP, batıya eklemlenmiş Büyük Sermaye, malum medya, Fethullah Gülen Cuntası yer aldı. Olmadı. Yapamadılar. Başarılı olamadılar. Aziz Millet, 'dur' dedi.

SONUÇ: KAOS LOBİSİ'nin şimdi tek şansı kaldı. Haziran-2015 seçimleri.

Kaos Lobisi, geçen hafta, Derin Batı'nın emrindeki Kandil'i ve istihbarat servislerini, beşinci kol ajanlarını devreye sokarak, Türkiye sokaklarını kana buladı. Son hedeflerinde ne var? AK Parti'nin ANAYASAYI DEĞİŞTİRECEK en az 330 milletvekili çıkarmasını engellemek, Erdoğan'ı Çankaya'da kuşatmak istiyorlar.

Yapabilirlerse, AK Parti'nin iktidarını kaybetmesini sağlamak. Türkiye'de iktidara kontrol edecekleri, zayıf bir koalisyon hükümeti çıkarmayı düşünüyorlar. 240 gün sonra Yeni Türkiye inşasına ya devam edeceğiz. Ya da Kaos Lobicilerinin kolları arasında çırpınıp duracağız. Aziz milletimizin şaşmaz iradesinin bir kez daha KAOS LOBİSİ'NE ve onların Türkiye'deki uzantılarına ders vereceğinden eminiz.

TAKVİM / Bülent Erandaç

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder