24.11.2014

Küresel Gözetleme Sistemi : Hepimize potansiyel birer terörist olduğumuz gözüyle bakılmaktadır. Gizli Planı için Dünyalar Nüfus mikroçip.Bİlgisayarınıza bastığınız her tuş takipte..Bilgisayarınız internete bağlı değilken bile nasıl izlenir, cep telefonları nasıl takip edilir, mail kutuları nasıl kontrolden geçirilir.


 İngiltere’de, Amerika Birleşik Devletlerinde, Avustralya’da veya Ortadoğu’da bir ülkede yaşıyor olmamız hiç bir şeyi değiştirmez. Vatandaşlık kavramı artık hükümsüz kalmıştır.

Bilgisayarımız başına oturduğumuzda, ABD İç Güvenlik Dairesi, Milli Operasyonlar Merkezi yalnızca El-Kaide ile ilgili bir yere girip girmediğimizi ekranda görmez, aynı zamanda hangi sayfada olduğumuzu, hangi uygulamayı yaptığımızı, hangi yayın dalgaları arasında olduğumuzu, nasıl bir girişimde bulunduğumuzu ve hangi kuruluşa girdiğimizi izleyebilir, uygun bulmadığı bütün kelimeleri görebilir.

İngiltere Devlet Aygıtının daha önce mail üzerinde yapılan bütün yazışmaları görecek ve bütün telefon konuşmalarını dinleyecek şekilde düzenleme yapmaya çalıştığına dair açıklamada bulunması hafızalarda tazeliğini korumaktadır. 

Echelon olarak bilinen uydu aracıyla yıllardan beri bilgiler zaten vakumlanıp, toplanmaktadır. 

Bu konuda değişen durum, işleyişi itibariyle bir polis devleti olan ABD sürekli bir savaş halini ilan etmiş olup, Batı tarzı demokrasiyi aşındırmasıdır.


Bİlgisayarınıza bastığınız her tuş takipte.

.Bilgisayarınız internete bağlı değilken bile nasıl izlenir, cep telefonları nasıl takip edilir, mail kutuları nasıl kontrolden geçirilir.
* ABD, İsrail, İngiltere dünyadaki tüm haberleşmeleri denetliyor. Echelon ve Promis sistemiyle bilgisayar, telefon, ve internette her yaptığınızı izliyorlar
* Türkiye dahil birçok ülkeye, eski teknolojili Promis satıldı. Arka kapılar yoluyla bu ülkelerin istihbaratındaki tüm bilgiler Amerika'nın eline geçti
* Bin Ladin'i bulmak istemiyorlar. Red Kit de her seferinde Daltonları yakalar ama asla öldürmez. Çünkü sonraki maceralarda Daltonlara ihtiyacı vardır

NEDEN.? 

Hayatta her şeyin bir artısı ve eksisi var. Bir yandan hızlı teknolojik gelişmeler, bilgisayarlar, uydular, cep telefonları, internet, e-mail hayatımızı kolaylaştırırken, bir yandan da bu sistemler yüzünden büyük bir gözetim ağının denetimi içine giriyoruz. Yazdığımız her kelime, neredeyse yaptığımız her hareket, her konuşmamız, hatta alışverişlerimiz, sağlık kayıtlarımız, devletlerin ve bazı şirketlerin özel arşivlerinde birikiyor.İstedikleri anda bütün hayatımız, kişiliğimiz, ilişkilerimiz hakkındaki en mahrem bilgileri bile ortaya çıkarıyorlar.Özellikle son yıllarda dünyayı saran terör korkusu, devletlerin hem birbirlerini hem de bütün insanları izlemelerini meşrulaştırdı.


Türkiye'de de yürürlüğe girecek yeni Terörle Mücadele Yasası bu büyük gözaltıyı daha da genişletip meşrulaştıracak. Siz bir kez internete girdiğinizde, Windows sistemi otomatik olarak çalışıyor ve bu arka kapılar yoluyla bilgisayarınızı ele geçiriyor.Siz ondan sonra bir daha internete girmeseniz bile bilgisayarınızda tüm yazdıklarınız izlenebiliyor.Aynı şey cep telefonları için de geçerli. Dinlenmeyi engellemenin tek yolu pili ayırmak.Cep telefonları sinyal yaydığı için bu anlaşılabilir ama bilgisayarlar sinyal yaymıyor ki, internete bağlı olmadıklarında izlenebilsinler. Bu nasıl mümkün oluyor.? 

İzlenmeniz için internete bir kez girmiş olmanız yeterli.Bu bağlantı, bilgisayarınızı, diyelim ki bir istihbarat servisinin sistemiyle entegre hale getiriyor. Arka kapılar yoluyla bilgisayarınız sistem tarafından ele geçiriliyor ve kendi uygulamalarını bilgisayarınıza kuruyor.Sonrasını da artık uydular aracılığıyla hallediyor.Mahremiyetinizi korumanın tek yolu çift bilgisayara sahip olmanız ve internete hiç bağlanmadığınız bilgisayarınızda özel yazılarınızı yazmanız.

Yeryüzünde milyarlarca cep telefonu, 1 milyar kadar da internet kullanıcısı var. Bütün bu bilgiler nasıl kaydedilip izlenebiliyor.? 

Amerika'nın dünyanın en gelişmiş istihbarat örgütü olan NSA diye bir ulusal güvenlik ajansı var. Yabancı diplomatları ve askeri ataşeleri dinlemek için kurulmuştu ama NSA bugün yeryüzünde telefon, faks, bilgisayar, internet dahil her türlü yazışmayı ve konuşmayı izliyor. İsterse sizi de, beni de dinleyebilir.

Bunun için Promis ve Echelon sistemlerini kullanıyor. Bu sistemler her gün uydulara 50'den fazla anahtar kelime, kavram yüklüyor

WİKİLEAKS, KÜRESEL CASUSLUK

 ENDÜSTRİSİNİ ORTAYA ÇIKARDI




Wikileaks, ‘yeni bir izleme ve önleme endüstrisi’ olarak tanımladığı bir casusluk ağı hakkındaki "yüzlerce" dosyalık veritabanından 287 belgeyi yayınladı. Spy Files denilen belgelerle ortaya çıkan bu ağda, aralarında Türkiye’nin de olduğu, 25 ülkenin yer aldığı belirtiliyor. Jullian Assange konuyu 1 Aralık 2011’de yaptığı bir basın toplantısında açıkladı. Bunun, şirketler ve kişiler hakkında bilgi toplayan dünya çapında bir ağ olduğu düşünülüyor. Wikileaks göre, bu "gizli endüstri" 11 Eylül saldırılarından sonra başlatıldı ve o zamandan bu yana, yıllık 5 milyar dolarlık bir endüstri haline geldi.

“Kulağa, Hollywood filmlerinde gördüğümüz, örneğin ‘siyasi muhaliflere’ yönelik olarak Batılı istihbarat örgütleri tarafından kurulan, kitle gözetim sistemleri tarzı bir şey gibi gelen bu yapı, günümüz itibariyle bir gerçeklik haline gelmiştir. Gözetleme şirketleri bilgisayar ve telefonların (iPhone, BlackBerry ve Androidleri de) şifrelerini kırarak, kontrollerini ele geçiriyor. Tüm işlevleri, hareketleri ve hatta telefonun bulunduğu ortamdaki sesleri de kaydediyorlar.” - WikiLeaks.

"Kullanıcı cep telefonunu kullanmasa bile izlenebilir "
İstihbarat örgütleri, askeri ve polis birimleri ‘gizli ve kitlesel olarak’ telefon konuşmalarını dinliyor ve bilgisayarlarların kontrolünü ele geçiriyor. Bunun için telekomünikasyon sağlayıcılarının yardımı gerekmiyor. “Cep telefonu taşıyorsanız, onu kullanmasanız bile, yeriniz tam olarak saptanabilir”.

Çeşitli ülkelerden medya kuruluşları ile işbirliği
Wikileaks, Bugged Planet ve Privacy International ile ama aynı zamanda Washington Post, Alman ARD, İngiliz Araştırmacı Gazetecilik Bürosu, Hindu, İtalyan L'Espresso, ve Fransız OWNI olmak üzere altı ülkeden medya kuruluşlarıyla da birlikte çalıştıklarını açıkladı. Belgelerin Wikileaks’e nasıl geldiğiyse, bilinmiyor. Washington Post, gözetlemenin "iyi adamlarla, kötü adamlar” arasında ayrım yapmadığını yazıyor." Birçok şirketin, geleneksel casusluk tekniklerinden çok daha ileri gidebilen "sofistike araçların" satışına karıştığı ileri sürülüyor.

Spy Files sitesindeki interaktif haritaya göre, Türkiye’de bu ağa bağlı bir şirket var: Inforcept Networks. Şirketin sağladığı servislerse, telefon ve internet izlemesi.


Gerçekte kim bu İstihbarat Teşkilatları?

Bunlar hakikaten toplumun çıkarlarını gözetip,
toplumu koruyorlar mı?

Yada kitlelerin beyinlerini yönlendirmek için mi varlar?

Gizli Dünya Devleti için nasıl çalışıyorlar, 
Beyin Kontrolü Teknolojisini nasıl kullanıyorlar ve 
insanların beyinlerini gizli gizli nasıl yönetiyorlar.



Küresel Domination onların gizli gündemi

Bu "Yeni Dünya Düzeni" a empoze edecek:
 Dünya Merkezileştirilmiş Hükümeti (BM)
 A Bir Dünya Ordusu (NATO)
 Bir merkezileştirilmiş bankacılık sistemi 
ve elektronik para
 2005 yılı öncesinde bir mikroçip nüfus

 Psikolojik Faşizm bizim sözde demokratik sistemin cephe arkasında kontrol Faşist Dictatorship.The sofistike egzersiz gerçek yüzü insanlar memnun henüz ezilen tutmak için yeteneği kullanır yatıyor.David Icke tarafından.
 Piramit Güç Yüzyıllar boyunca İlluminati / Freemasonary Gizli Toplum Ağı toplam kontrol onların gündeminde doğru toplumu manipüle edilmiştir. David Icke tarafından.
 "Global Village" Bir Hükümet, Bir Ordu, Bir Banka, Bir Para. Yeni Dünya Düzeni doğru birkaç elinde daha fazla kontrol . David Icke tarafından.
 "Askeri İşleri Devrimi" Big Brother'ın Tarif Yeni Dünya Düzeni doğru bir Engineered Devrimi? Glenn Krawczyk tarafından.
 HAARP gökyüzünde Yüksek Frekans vandalizm. Onun süper güçlü radyo dalga ışın onarılamaz gezegenlerin atmosferi zarar ve ciddi zihinsel ve fiziksel sağlığını distrupt olabilir. Dr Nick Begich ve Jeane Manning tarafından.
 HAARP Ordunun Pandora'nın Kutusu . Topluma karşı Ultimate silah: Dr. Nick Begich ve Jeane Manning tarafından
 HAARP HAARP ile neler doldu. Bir lessson sonrası modern savaş içinde.
 İnsan İlişkileri Tavistock Enstitüsü "kuruluşuna ait" Zihin Kontrolü Deneysel Araştırma bulguları Illiminati / mason Ağı. politikalarını yönlendirmek için kullanılan David Icke tarafından.
 Florür:? Kitlelerin Zihin Kontrolü florür toksisite delil ezici rağmen, bürokrasi ve çokuluslu fiziksel ve ruhsal sağlığı ile içme suyu ve karışıklık kirletmeye devam
 Florür: Bizim musluk suyunda Zehir : . kurulması alımı Florür toplumu zorluyor, kisvesi altında son derece poisionous kimyasal o çocuk sağlığı açısından önemlidir ki gerçek nedeni budur: Zihin Kontrolü Doğru Kitle İlaç!
 Flouride Lead daha fazla toksik olan ve sadece marjinal az çok arsenik daha:.
 Aspartam: Bizim gıda Zehir: Yapay tatlandırıcılar hakkında acı gerçeği.
 Aşılama - Türler Assault on Aşı Açığa: Kızamık, Kabakulak, Kızamıkçık Veba, Kizil ve Kolera, Grip, Difteri, Boğmaca, Tetanoz Çocuk Felci, Verem, Hepatit B, AIDS, Köpek Aşılama, Kan Zehir, Beyin Tıbbi Assault , Aşı Promosyon, Bağışıklık, menenjit. y Pat Rattigan ND
 Aşı Kirlenme:? Sivillere Yönelik Germ Harp dünyada insanların Milyonlarca Yüzlerce kasıtlı İlaç endüstrisi tarafından kanser virüsü basmış aşılarla kontamine olmuş.
 "Toplum Savaş" "Uyuşturucu Savaşı" veya onlar ithal ve insanlara "Sert" Uyuşturucu dağıtmak ise Elite Hükümetin Dudak Servisi unthawarted gider. David Icke tarafından.

Mason Yapısı

ManipülasyonMasonluk; Yuvarlak Masa; Kraliyet Uluslararası İlişkiler Enstitüsü; Dış İlişkiler Konseyi; Bilderberg Grubu; Üçlü Komisyon. Ivan Frazer ve Mark Beeston tarafından.
 Elektromanyetik Pozlama:? Bir gizli Gündem Bu sonuçlar onların çıkarlarını uygun şekilde değiştirilebilir için, kamuoyuna bilgi aktarmak kurulması apon bağımlı unadvisable olduğunu. Don Maisch tarafından
 İlaç Raket Nazi modern tıbbın ile bağlantıları; yaygın ilaç dolandırıcılık; AIDS dolandırıcılık; bastırılmış kürleri; hastalık hakkında gerçeği; dirikesim - Bir hayvan hakları sorunu çok daha fazla. Ivan Frazer tarafından.
 Ecconomic Kontrol bankaların dolandırıcılık; küresel banka yönelik adımlar; Dünya Bankası; Uluslararası Para Fonu; Ücretsiz Ticaret;Avrupa Para Birliği; Gıda Kontrolü.
Ivan Frazer tarafından.
 Biz Kimiz Dogmatik din; eğitim; Medya; "Seçim"; çevre hareketi;manipülasyon mind - sübyancı Beyaz Saray'da Satanistler; florür; Bir mikroçip nüfus.
 Konsantrasyon Kampı ABD medyasında birçok onların kuruluşundan beri bu iğrenç kamplarda farkında olmuştur. Onlar doldurulur ne olacağını bilmek için bu yüzyılın tarihine bir görünüm alır. Don Bradley tarafından.
 Gözaltı Camp Of Resimleri? bildirildi Ulusal Muhafız üssü bulunan bir tesis gösteren fotoğraflar?
 Yeni Dünya Düzeni için eğitmek Federal Hükümetler Zihin Kontrol Programı. Aşılamak yerine eğitmek bizim eğitim sistemi içinde gizli bir gündem var mı? Catherine Simons tarafından.
 Eğitim ve Big Brother biz Psiko-Eğitimciler bizim çocuklar üzerinde sertçe mıyım? Catherine Simons tarafından.
 : Big Brother Herkes ....... Gözetliyor Vatandaş Gözetimi ve Denetimine Dair Nexus, Hakikat Kampanyası ve diğer yayınlardan ayıklar
 Y2K İstidatsızlık veya Genius: Bir Y2K problemi bir kazaydı efsanesinin maruz kalmaktadır. David Icke tarafından.
 It Now 2000 var! Y2K "sorunlar" olmadı. Y2K mühendislik diğer gündemlerini tutabilir misin? George Farquhar tarafından
 Bizim Haberler Kontrollü Nasıl: ? Bizim sözde 'Özgür basın' tam olarak nasıl 'Ücretsiz' olduğu 
By 
Joseph Farrah
 Borç verenler ve Borç Sistematik Oluşturma dolaşımdaki para% 97, banka hesabınıza oturur tüm para dahil, bankalara borçlu olduğunu!
 Borç ve Ekonomi Elit mali diktatörlüğün motivasyon korkudur.
 Açığa Yayınlar: "seçilmemiş" Elite World Devlet / mason / Big Brother / Bilderberg Grubu ve Küresel Domination doğru mühendislik olaylar.
 Açığa Videolar: "seçilmemiş" Elite World Devlet mason /
Big Brother / Bilderberg Grubu ve Küresel Domination doğru mühendislik olaylar.
 Kim? Denetimleri "seçilmemiş" İktidarın Elite World Hükümeti Gizli Toplum Ağı Piramitleri.
 Internet üzerinde "Yeni Dünya Düzeni Gündem" Bağlantılargerçeğin gerçekler orada olan, bunu gerçekleştirmek için, sadece bakmak zorunda!

Gizli Planı için
Dünyalar Nüfus mikroçip.

Bir Robot olmayın - mikroçip olmayın!

Bugün, dünya çapında askeri personelin milyonlarca
"güvenlik" nedeniyle - mikroçip edilmiştir

"Güvenlik" nedeniyle - evcil hayvanların Milyonlarca mikroçip edilmiştir

"Güvenlik" nedeniyle - masum sivillerin Sayısız binlerce gizlice rutin operasyonlar sırasında hükümet tarafından mikroçip edilmiştir

"Güvenlik" nedeniyle - köktenci politikacılar ve hükümet temsilcilerinin giderek tüm mahkumlar ve suçlular mikroçip olması öneriyorsun

Aynı "Dikkatsiz Köktenciler" yasalar tüm yeni doğan bebeklerin zorunlu mikroçip zorlanarak uygulamak gerektiğini öneriyorlar
- "güvenlik" nedeniyle

Sıradaki kim?
izleme


Çözüm?


Peki bütün bunlara karşı ne yapabiliriz?

Bizi kontrol altına almak isteyenlere ve onların halen devam eden "büyük hayallerine" karşı direnerek ÖZGÜR olabiliriz.

Çözüm çok basit :

CESARET, AKIL and AKSİYON.
Bilgisizlikten ve korkaklıktan kurtul!
Yoksa çok yakında hepimizi yönlendirmeye başlayacaklar.

Değişmek zorunda ~ Değişecek ~ Seninle başlacak!

İnternetteki her adımınız kayıt altında!




TİB İnternet Daire Başkanı Osman Nihat Şen, eş seçiminden iş seçimine kadar internetin ana kaynak haline geldiğini belirterek, ‘İnternet sanal bir dünya değil. Attığınız her adım kayıt altında’ dedi.


TİB İnternet Daire Başkanı Şen, internette kaydolan hiçbir bilginin silinmediğini söyledi. Şen, “İnternet ortamına giren kişi, önce bu gerçeği kabul etmeli” dedi.

Hürriyet’ten Sefa Kaplan’ın haberine göre; Köyden kente yeni göçmüş insanlar, nasıl olsa beni kimse tanımaz rahatlığıyla olmadık işler yapar ya, internete girenler de, “Burası sanal dünya, kim duyacak, kim bilecek, bilse bile ne olacak” mantığıyla inanılmaz şeyler yapıyor. Chat odalarında, facebook’ta, twitter’da yaşananlar zaman zaman gazetelere yansısa da bunlar devede kulak aslında. Aybersgin alt tarafında ise insanın peşini yaşadıkça, hatta öldükten sonra da bırakmayacak bambaşka bir dünya var.

Yaygınlaşmada birinciyiz

Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı (TİB) İnternet Daire Başkanı Osman Nihat Şen, Avrupa Birliği Komisyonu’nun, AB’ye üye ve aday üye ülkeler arasında yaptığı araştırmada, internet kullanımının yaygınlaşması açısından Türkiye’nin ilk sırada olduğunu söylüyor. “Bu da çok şaşırtıcı değil” diyor Osman Nihat Şen, “çünkü Türkiye’de internetle yeni tanışan genç bir nüfus var. Bu nedenle internet artık kritik altyapı oldu yani vazgeçilmez bir hale geldi. Bu hızlı gelişme, doğal olarak internetin içeriğini de tartışmaya açtı.”

İnternet içeriği, bütün dünyada olduğu gibi Türkiye’de de tartışma konusu elbette ancak Türkiye’de henüz iş seçiminden eş seçimine uzanan bir çizgide, internetteki ayak izleriniz takip edilmiyor.

CV yerine internet izine bakılıyor

ABD başta olmak üzere Batılı ülkelerde, artık CV’lere değil, internetteki geçmişinize bakılıyor. Kimi zaman yeniyetme iken yaptığınız bir şaka, kimi zaman çocukça bir kapris uğruna gönderdiğiniz bir mail, kimi zaman sık sık ziyaret ettiğiniz bir site karşınıza ‘suç unsuru’ olarak çıkartılabiliyor. Çünkü, internette bırakılan hiçbir iz kaybolmuyor. İnternet Daire Başkanı Şen’e kulak veriyoruz:

Fazla merak iyi değil

“İnternetteki kayıtlar hiçbir zaman silinmez. Orada attığınız her adım ömür boyu sizi takip eder. Bu nedenle, çocukluktan itibaren interneti kurallı ve güvenli kullanmanız gerekiyor. Çünkü orada yaptığınız her şey Üniversite sınavına girerken de, iş ararken de, eş ararken de sürekli karşınıza çıkacak. Bunu bilin, onun için dikkatli kullanın ve ileride sorun yaşamayın. Batı’da böyle bir kültür yerleşti bile ama bu kültür henüz Türkiye’ye gelmiş değil.” Şen, işin bu safhasında, Türkiye’deki yaygın yanlış anlayıştan da söz etme gereğini hissediyor. Çünkü Türkiye’de hâlâ, “Burası sanal dünya, ne yaparsam yanıma kâr kalır” mantığı egemen:

‘Sanal havanın temizlenmesi’

“İnternette ortaya koyduğunuz bütün görüşler, girdiğiniz bütün tartışmalar, ziyaret ettiğiniz bütün siteler hiçbir yerde olmadığı kadar kayıt altındadır. Genel anlamda diğer kayıt altına almalarda belli bir ölçü vardır ama internette hiçbir ölçü yoktur. Bu kayıt altındalık size zarar getirebilir. Onun için dikkatli olmanız şarttır. Nasıl trafikte güvenli seyahatin birtakım kuralları varsa ve siz o kurallara riayet ediyorsunuz, internette de en az o kadar dikkatli olmanız gerekiyor. Bu olumsuz bir şey değil. Biz bunu internetteki havanın temizlenmesi olarak algılıyoruz.”

Mail’ler asla ‘delete’ edilmez

Peki ya mailler? Gerçek ismimizle eşimize, dostumuza, sevgilimize; sahte isimlerle sevmediğimiz kişilere gönderdiğimiz mail’ler, onlar da bir yerlerde kayıt altında mı acaba? Osman Nihat Şen’e kulak veriyoruz: “İnternetteki her şey gibi, doğal olarak mail’ler de kayıt altında. Ama istihbarat servislerinin bunlara bakıyor olması ayrı bir şey; depolaması, hepsini bir yere kaydetmesi ayrı bir şey. Bu birazcık ürkütücü ve herkesi tedirgin edici bir ifade. Ama şunu söyleyebilirim: Önce düşün, sonra paylaş. Çünkü ileride nasıl kullanılacağını bilemezsin. ‘Think before you post,’ AB’nin kabul ettiği bir slogan haline geldi.”

Demokratik olanı tercih ediyoruz

İçerik düzenlemesiyle ilgili dünyada iki farklı yaklaşım olduğunu hatırlatan Şen “Bunlardan biri yasaklama ve engelleme, diğeri ise kullanıcı tercihlerini etkileme yaklaşımı. Başta Avrupa ülkeleri, dünyadaki tüm demokratik ülkeler temelde ikinci yaklaşımı benimsiyor. Ancak, bu ülkeler engelleme, filtreleme ve uyar-kaldır uygulamalarını da yaygın olarak kullanıyor. Biz de demokratik yaklaşımı benimsiyoruz” dedi.

Aileler çocukları için tedirgin

Osman Nihat Şen, internete bağlı evlerle ilgili şu bilgileri verdi: “10.992 anne ve babayla görüşerek, evlerde kullanılan internetle ilgili bir araştırma yaptık. Ailelerin yüzde 85’i, internet karşısında çocuklarının risk altında olduğunu düşünüyor ve endişeleniyor. Daha ilginç olanı, çocukların yaşı büyüdükçü ailelerin endişe düzeyi artıyor. Çocukları 15 yaşın üzerinde olan ailelerde bu endişe düzeyi yüzde 93’e çıkıyor. Bizim amacımız endişe düzeyini aşağı çekmek, çünkü bu durum interneti tehdit ediyor.”

İnternet artık modern dadı gibi

Aynı araştırma, çocuklarımızın yaşları ilerledikçe interneti sosyalleşme aracı olarak kullandığını da koyuyor ortaya. Söz gelişi, 7 yaşındaki bir çocuğun sosyal ağları kullanım oranı yüzde 8’de kalırken, yaşı 15 olduğunda bu oran yüzde 58’e çıkıyor. Bir başka ifadeyle, internet çocuklarımızın bakıcısı ve dadısı olmuş durumda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder