20.11.2014

EVET YOLSUZLUK VE AHLAKSIZLIK, BİRÇOK İKTİDARI BİTİRMİŞTİR AMA : Cemaat medyası ‘hırsız var’ diye slogan atarken, hava ve kara yollarında ki gelişmeleri gören milletimiz ‘Hangi hırsız memleketine ve milletine yatırım yapar ki?’ diye düşündü ve iktidara destek verdi.

Cemaat medyası neden hırsız var diye slogan atıyor ?

Cemaat – iktidar kavgası başladığında, bu iki kavram üzerinden hükümeti bitirmeye çalıştı cemaat ekibi. Başarılı olamadılar. Millet, cemaatin güçlü medyası ve aktif sosyal medya ekibine rağmen, cemaate inanmadı. Ama neden?

Bunu iki temel nedeni var; Çalışan bir iktidar partisi ve cemaatin olumsuz imajı.

Hastane kapılarında süründüğü yılları unutmayan millet, hastanelerin modernleşmesine şahit oldu. 

Cemaat medyası ‘yolsuzluk var’ derken, hastane kapısında ücretsiz tedavi olan, eczaneden ucuz ilaç alan vatandaş, ‘Madem o kadar yolsuzluk var, bu hizmetler hangi paralarla yapıldı?’ diye düşündü.

Cemaat medyası ‘hırsız var’ diye slogan atarken, hava ve kara yollarında ki gelişmeleri gören milletimiz ‘Hangi hırsız memleketine ve milletine yatırım yapar ki?’ diye düşündü ve iktidara destek verdi.

Önce nurcular, sonra Fethullah Gülen cemaati ve son yıllarda Hizmet hareketi olarak öne çıkan, başında Fethullah Gülen’in bulunduğu ekip, kelimenin tam anlamıyla milletimizi bıktırdı. 

Neredeyse ‘para toplamak için sebep arayan bir ekip’ olarak çalıştılar. Dershanelerine, kolejlerine çocuklarını gönderenler, Allah rızası için çalışan bir hayır kurumuyla değil, en pahalı eğitim kurumlarıyla karşılaştılar. 

Özellikle ödeme güçlüğü çeken ailelerin mahkemelere verilmesi, 3 günlük ödeme gecikmesine faiz uygulanması gibi tutumları, ‘Bu nasıl bir cemaat?’ dedirtti.

Çalışkan bir iktidar ile zengin avcısı gibi çalışan cemaat ekibi arasında seçim yapan millet, cemaatin defterini dürdü.

Sait Çamlıca


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder