8.09.2014

Paralel örgüt soruşturması ve bu örgüte dair tanıklıklara göre Fetullah Gülen elemanlarınca “mesih, peygamber, kainat imamı” gibi görülüyor.


Gülen’in söylemleri de bu iddiaları haklı çıkarıyor, örgütün sapkın bir din anlayışına sahip olduğu anlaşılıyor.
İşte son sohbeti…
Fethullah Gülen‘in herkul.org’da yayınlanan “Yolumuzun Kaderi ve Vazifemiz” başlıklı son sohbetinde kendisini peygamberlerle kıyaslayıp, peygamberlerle bir tutması Gülen örgütünün sapkın itikatının göstergesi oldu.
Gülen kendisini peygamberle şöyle bir tuttu:
“Tarih boyunca pek çok peygamber gelmiş ve Allah’ın mesajını getirmişlerdir. Ne var ki, hemen hepsi kavimleri ya da bazı düşmanları tarafından reddedilmiş, alaya alınmış ve zulme maruz bırakılmışlardır. Peygamberlere de ‘sefih, kâhin, mecnun’ demişler, size ‘haşhaşi’ demelerine aldırmayın!.. Hazreti Nuh (aleyhisselâm) nübüvvetle serfiraz kılınmış; insanları, Allah’a kul olmaya davet etmiş ve gemi mucizesi gibi harikuladeliklerle teyid edilmişti ama kavmi ona, -hâşâ- ‘sefih’ ve ‘mecnun’ diyordu. Size ‘haşhaşi’ demişler, aldırmayın. ‘Çete’ demişler, aldırmayın. ‘Sülük’ demişler, aldırmayın. Peygambere ‘sefih’ demişler; bunak demektir bu.”
HER TÜRLÜ ZULME İMZA ATIP KENDİSİNİ PEYGAMBERLE BİR TUTUYOR
Türkiye son bir yıldır Gülen örgütünün akılllara durgunluk veren zulümlerini ve kötülüklerini konuşuyor. Yapmadıkları zulüm kalmadı. İllegal telefon dinleme, şantaj, devlete ihanet, hırsızlık, vurgun, suikast… Yani yok yok… Artık devletin “terör örgütü” kapsamına aldığı şer odağının bugün “mazlum edebiyatı” yapması ve Gülen’in kendini peygamberle bir tutması Gülen örgütünün İslam için de büyük bir tehdit olduğunun kanıtı.
Öyle bir kibir içinde ki bugün hak ettiğini yaşamasını, zulümlerinin bedelinin ödetilmesini kendisini peygamberle bir tutarak, dağılan cemaatini “din istismarı” ile mesaj vererek tutmaya çalışıyor. Gülen artık kendisinin gerçek yüzünü görüp cemaati terkedenleri son bir numara ile en “kutsal” ile kandırmaya çalışıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder