9.08.2014

BİRLEŞİK ANADOLU İSLAM DEVLETLERİ


Bir ırk ismi vermeden  .............. BİRLEŞİK

İSLAM DEVLETLERİ  gibi olmalıdır.

Bizler hadislerde  kurulması işaret edilen
,
BİRLEŞİK İSLAM MİLLETLERİ DEVLETİNİ ni kurmalıyız.


Bu devletin kurulmasında  Türk , Osmanlı ,Kürt

Arap , vb isimleri olmayacaktır.Ayrıca bu

kurulan yeni devletle birlikte müslümanlık

,İslamiyet adına olup ve tüm bölgeleri içine


alacak bir isim konacaktır.

Yurdumuzda bu kadar ayrı kökenden millet varken Cumhuriyetin ilk yılların da  ırkçılık bilerek yapılarak  alt kimlik üst kimlik sorunu  oluşturulmuştur.

İslam dünyasında farklı kültürler, gelenekler ve anlayışlar olması son derece doğaldır. Önemli olan, bu farklılıkların inanç birliği altında, çoğulcu bir dayanışma içinde toplanmasının sağlanmasıdır. Görüş, düşünce ve uygulama farklılıkları her toplum içinde karşılaşılan olağan durumlardır. İslam ahlakının gereği tüm farklılıklara rağmen Müslümanların, birbirlerinin kardeşleri oldukları gerçeğini unutmamalarıdır. Irkı, dili, vatanı, mezhebi ne olursa olsun tüm Müslümanlar kardeştirler. Bu nedenle İslam dünyası içindeki farklılıklar birer zenginlik olarak değerlendirilmeli, bunlar, Müslümanların birbirleri ile çekişmesine neden olan, onları ana konulardan uzaklaştırıp, acil ve önemli sorunlara tedbir alınmasını engelleyen çatışma ve ayrılık nedenlerine dönüşmemelidir.

Müslümanların birbirleri ile olan ilişkilerinde, temel ölçü karşılarındaki kişinin ırkı, etnik kökeni, dili gibi özellikleri, sahip olduğu imkanları, makamı veya mevkisini,hakim gücünü istediği şekilde kullanması olmamalıdır.
Türklük alt kimlik mi, üst kimlik mi tartışması da devam edecektir böylece. Hepimiz Anadolu halkları isek .Herşeyin eşit  olması lazım gerekir.
"Bu konu, İslam ittifakını zedeleyecek kadar önemli mi?"
"Üzerinde uzlaşılması mümkün olmayan bir konu mu?"
"İnkarcı ideolojilere karşı fikri çalışma içinde olmak yerine, Müslüman bir diğer toplulukla uğraşmak makul mü?"
-Müslümanların kışı bitmiş bu günlerimizde , Baharı da başlamıştır. Artık akıntının ilerlediği taraftayız İnşallah.
- Ey islam alemi ! Şu an hepimiz damlalar halinde pek de kuvvetli değiliz. Lakin birleştiğimiz takdirde yeryüzüne bu deccaliyet düzeni değiştirecek kudrete sahib olacağız. O yüzden hep birlikte hareket edeceğiz.Artık tek yumruk olma vaktidir.Siz bu mücadelede bir olup bir  kulaç atın .Allah onu 10 katı 100 katı yapacaktır.
Düşmanınızı  kim olduğunu anlayın ,görün .Dindaşınıza Irkçılık yapmayın birlik olun.Onlara  karşı önlem alalın beraber hareket eder olun.
-Kafir decalın mason gurubuna dikkat edin.O gurubdan uzak durun.Yardım sever görüntüsüne aldanmayın.Onun cenneti cehennem.Cehennemi dediği cennettir.Onun işi kandırmaktır.Tiyatro kurmaktır , bunu yüzünüze gülerken arkadan  oynamaktır. insanları öldürmeyi ,öldürtmeyi bunun  siyasetlerini yapmayı iyi bilendir.
Geleceği düşünürken dün yaptığımız hatalardan daima ders almalıyız. Bu görüş doğrultusunda zoru kolayken tasarlayıp, bela küçükken farketmeli,  En zor işlemin kolayca halledilmesi için planlamayı etkin ve verimli bir biçimde gerçekleştirmeliyiz.
Bunlara karşı ; Sonrasının olacağını düşünerek hareket etmeliyiz .
Ya bir yol bulmalıyız ,, ya bir yol açmalıyız , ya da yolumuzdan alıkoyan  içimizdeki casusları öncelikle  savaşmadan  al aşağı edip kenara çekmeliyiz .


BATI EMPERYALİSTLERİNE TABİ OLANLAR HEP DERLER :
Laiklik, devletçilik dışındaki diğer ilkelerin hepsi gericilik derler.Demokrasinin ön koşuludur; çünkü laiklik olmadan gerçek bir düşünce özgürlüğü de olamaz derler . Devrimciliğin ön koşuludur; çünkü laikliği kabul etmemiş bir toplumda, bilimin ve çağın gereklerinin gerisinde kalmış kurumları değiştirmenin tartışması bile genellikle yapılamaz derler.Bu yüzden din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılması gerekir derler .
Aslında onların kalplerindeki doğru kendi kapitalizmi için insanları faizleri ile yutup ezmektir.
Halbuki gerçek olan  insanlığın halkçılığın ön koşuludur; Onlar  dinin de siyasetten ayrılması ve yasaların dine göre değil, sözde yasaları toplumun gereksinmelerine göre yapılması ilkesinde amaç edinmişlerdi.
Asıl Amaçları Halkları tamamen İslam dinin den , Allahtan uzaklaştırmaktı.Bir laik  devletinde halkın istekleri değil seçkinlerin zorba düşünceleri ile yaşamak yaşatmaktır.Bunuda ilk başlangıcını Ezanı Muhammiyedi türkçe okutmaktı. Burda amaç dini islamı tamamen geri pilana atmaktı unutturmaktı.
Vatanımızda herkes kuranı okuyup yazabilirken.Bir gecede harf kanunu getirerek insanları cahil bıraktılar.  Kuranı geçmişteki binlerce eseri okuyamaz araştıramaz durumuna getirdiler.
Dünyada 2 devlet harf kanunu yapmıştır.Biri türkler diğeri yahudilerdir.Türkler özünden çıkmıştır,çıkarılmıtır.Yahudiler İsrailin kurulması ile ibrani harflerine dönerek özüne dönmüştür.

Bundan sonra , Bizler Birleşik Anadolu İslam Devletinin fertleri olacağız.  Buna başlarken bunlarda en önemlisi ilkide harflerimizdir.Osmanlı Arap harflerine ihtiyaç oduğu için nasıl harf ekledi ise bizde alfabemize eksik olan bazı sesleri karşılamak üzere harflerin ilave edeceğiz . Harf inkilabın da Alfabemize  Atatürk nasıl düşünememiş bunu , harflerimize niçin bu 3  harfleri  Q,X,W   de koymamış . Bu 3 harfin konmamasında ne zarar var ?  Asıl ayrımcılık o zamandan başlamış. Niçin okullarımızda 29 harfle sınırlı kalsın kelime dağarcığımız sınırlı kalsın. Bu nasıl bir saçmalıktır.

 İleriki yıllarda pilanlanan ırkçılık çatışmalarına kökten zemin hazırlamak için bir de üstüne '' Ne Mutlu Türküm Diyene ''sözü ile bir sonradan patlayacak bir temel atılmıştır.
Osmanlının onca karışık milletleri 600 yıl nasıl idare ettiğini görmedilermi ? Gördülerde niyetler neidi acaba  ?
Osmanlı her millete eşit ve adaletle yaklaşmış , Ülkesin de yaşayan tüm toplulukları  hak ,hukuğunu eşit olarak yaklaşmış ; malını , mülkünü ve canını devletin garantörlüğünde taahüt etmiştir.Hz Ömer in dediği gibi'' Adalet Mülkün Temelidir '' düşüncesinde hareket etmiştir.

 Cumhuriyet in kuruluşunda  bilerek yapılan hatalar yüzünden günümüzde artık ayırımcılık yapmayalım diyeceğimize , elimizi kolumuzu bağlayıp  bizi yeniden "hasta adam"
?? yapmalarına razı olmayı bekliyeceğiz..
 
Fazla  birşey bilmeye gerek yok .Günümüz de açılımın gayet olması geren şeklini yürüten başkahramanını  yetersiz  ,yağnış , ihanet göstermek yine batının bu emperyalizimin taktiğidir.
İçimizdeki hayinlerin ,Göya  onlar  askerin operasyonları durdurmasını istiyorlar, hem  şehir kadrosunda ki PKK elemanlarını tutuklamaktan vazgeçilmesini istiyorlar.Hem de başka bir kanadı da açılımın yağnış olduğunu söylerlerler.Madem açılım yağnış , Sen Milliyetçi bir parti olduğunu söylüyorsun , Öcalanı eline geçirdiğinde ve hükümettin içindeyken neden asmadın bu katili?

Peki tüm bunlara karşın bunların yandaş medyaları ne yapıyor?Kandırmacalarına her gün bir yenisini ekleyerek, sevr"in yeniden hortlatılmasına yardımcı oluyor.
Bir bahane bulmaya çalışırken Taksim Meydanında rantı kaybeden çevreler , hükümeti yıpratmak için ağaçları bahane ettiler .Yine bir sürü zarar ziyan.Esas sebep Beyfendi gurubunun oraya AVM yapamaması olduğunu herkes bilmiyormu sanki..
 Sanal alem de birbirlerine yazışarak bazen küfür ederek, bazen de dışarda tencere tava çalarak çapulcular birbirinimi ağırlıyorlar.Onlar müslümanların  gelişmeleri sadece takip ettiklerini zannetsinler.
Siyonist çevreler yanlarına aldığı işsiz güçsüz çapulcularla beraber İşadamları ,sahte din adamları , yanlı gazeteler , yazarlar , eğlence sektöründeki boş adamlar , kandırılmış alevi gurupları ile İktidara etkinlik kurmaya çalıştılar. Sonuç malum Taksim Meydanı da hükümet bir gece ilaçlama yaparak temizledi ortalığı.
İçimizdeki politikacıların yalanları gülümseyen yüzlerinin arkasına saklanmışlardır. MHP , DTP ,CHP  danışıklı dövüş tarzında bir birlerine kızar görünseler de, hepsi de aynı yolda yürümektedir. Aralarında ki , iyi polis kötü polis tiyatrosunu  iyi oynamaktırlar.
Amaç hep aynı olmuştur.Gizlide ABD ajanlığı İsrail menfaatlerini amaç güdmüşlerdir.Demirel ,Ecevit , Mesut Yılmaz da varken hep aynı işbirlikçileri olmuşlardır.
Bizi Şeriat hükümlerinden koparıp , laiklğe yitenler , din ve devlet işleri ayrı olmalıdır diyenler ,Hizmet ettikleri İsrailin şeriatla yönetildiğini niye hiç söylemezler.
Ve bu İsrailin Nihai Hedefi Nilden Fırata Tüm Mezopotamyayı Ele Geçirip Büyük İsrail Devletini Kurmak istediklerini bilmezlermi.
Türkiye’de çözümlenmesi gereken birçok sorun var. Bütün bu sorunlar içinde ise en temelde demokrasi sorunu var. Demokrasi bir halkın tüm bireylerinin eşit yönetim gücüne sahip olduğu siyasi sistemdir. Bu sistemin işleyişindeki eksiklikler demokrasi sorununun bir parçasını oluşturuyor. Ama asıl önemli parça hem devletler için hem toplumlar için demokratik bir karaktere ve düşünce yapısına sahip olmakla ilgili. Sorunu bu kadar büyük yapansa tüm dünyada hüküm süren ‘demokrasi yalanı’.
Özetle halkın temsilcileri halkı Cumhuriyet tarihinden beri aldatıyor ve halk güvenemediği temsilcileri şidiye kadar seçmek zorunda kaldılar.
Artık görmemiz lazımdırki  ; Bu yolun sonunda Türkiye"yi ne beklediği  her halde artık malumumuz olmuştur. Kurtuluş  tüm müslümanları birleştirecek yepyeni bir devlet olmalıdır.
Buda "Birleşik Anadolu İslam Devletleri"olmalıdır..Bakın dikkat edelim eskide olduğu gibi önümüzde şansımız varken birdaha hataya düşmeyelim.
DOĞRU OLAN İSLAM DEVLETİ İSMİ NE OLMALIDIR? :
Başlangıç çok önemlidir.Sadece Türkleri koyup .Türk İslam Birliği  koyarsak  ırkçılık ayrılıkçı yapmış olur , yine yağnış yapmış ve tuzağa düşmüş oluruz.
Bir ırk ismi vermeden  .............. BİRLEŞİK İSLAM DEVLETLERİ  gibi olmalıdır. Bizler hadislerde  kurulması işaret edilen  BİRLEŞİK ANADOLU İSLAM DEVLETLERİ  ni kurmalıyız.

 Bu devletin kurulmasında  Türk , Osmanlı ,Kürt , Arap , vb isimleri olmayacaktır.Ayrıca bu kurulan yeni devletle birlikte müslümanlık ,İslamiyet adına olup ve tüm bölgeleri içine alacak bir isim konacaktır.

SIRA BİZEDEMİ GELECEK.
Şimdiye kadar ABD nin sözde demokrasi yalanı ile Büyük İsraili kurmak amacı ile aşağıdaki İslam Ülkeleri ,yine çeşitli bahanelerle ve çeşitli vaadlerle tarafına çektiği işbirlikçileri ile ülkelerin kendi insanları ile içten vurmayı pilanlamıştır.
Afganistan, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Cezayir, Cibuti, Fas, Filistin Özerk Yönetimi, Irak, İran, İsrail, Katar, Kuveyt, Komor Adaları, Lübnan, Libya, Mısır, Moritanya, Pakistan, Somali, Suudi Arabistan, Sudan, Suriye, Tunus, Türkiye, Umman, Ürdün ve Yemen.'' 
bu alana Kafkasya ve Orta Asya cumhuriyetleri ile Endonezya ve Malezya'
Bu ülkelerin yarısını vurdu.Kalanları içinde nifak tohumlarını ekmiş ve biçmeye hazırlanıyor.
Bu vurduğu ülkelerdeki insanların çığlıklarını diğer vurulmayan ülkelerdeki insanlar duymamazlıktan geliyor.O çığlıklar Ayşelerin, Fatmaların çığlıklarıdır. Annelerimizin, bacılarımızın, çocuklarımızın çığlıklarıdır. Nereden dumanlar yükseliyorsa orası da bir İslam diyarıdır, Filistin'dir, Arakan'dır, Suriye'dir, Bosna Hersek'tir, Afganistan'dır ,Iraktır , Libyadır , Mısırdır bir İslam diyarıdır. Akan kan Müslüman kanı, yanan can Müslüman canıdır."

Müslüman ülkelerde yaşanan felaketlerin çözümü için çarenin İslam Birliği'nin kurulması olduğunu belirten Kamalak, "İslam Birleşik Devletleri kurulmalıdır.Çare  acil İslam Birliği'nin sağlanmasıdır." İslam birliğinin kurulması için tüm Müslümanların bir olması gereğidir.
"Biz Alevisiyle, Lazıyla, Kürdüyle,Arabı ile  Çerkeziyle Müslümanız. Müslümanların Rabbi, kitabı, Peygamberi(sav) birdir. o halde uygulamada da bir olalım, güçlerimizi birleştirelim. Müslümanlar birbirlerinin düşmanı değil, kardeşleridir.
sonuca ulaşabilmek için Müslümanların akıllarını başlarına toplamaları ve işbirliği yapmaları mecburidir.Bu Yüce  Allahın emri ,İslamın Farzı ,Peygamberimizin tavsiyesidir.
•    Müslümanların birlik olmaları,
•    Kardeşce bir sevgi ve şefkatle birbirlerine bağlı olmaları,
•    Çekişip tartışmamaları,
•    Birbirlerinin dostları olmaları,
•    Birbirlerini her koşulda koruyup kollamaları,
•    Birbirleriyle istişare halinde olmaları,
•    Birbirlerine kenetlenmiş bir bina gibi saf haline inkara karşı ilmen mücadele etmeleri farzdır.


Allahın ipine hepiniz sımsıkı sarılın. Dağılıp ayrılmayın. Ve Allahın sizin üzerinizdeki nimetini hatırlayın.
KURANDA BU KONUDA BAZI AYETLER:

Allah Kuranda müminlere birlik olmalarını, inkara karşı imanda saf bağlamalarını, birbirlerini kardeşleri gibi görüp sevmelerini, birbirlerine karşı merhametli, affedici ve koruyucu olmalarını, dağılmaktan, ayrılmaktan ve parçalanmaktan şiddetle kaçınmalarını emretmiştir. Kurana göre müminlerin birlik olmaları farzdır.

Ayetlerde şöyle buyrulur: Müminler ancak kardeştirler. Öyleyse kardeşlerinizin arasını bulup-düzeltin ve Allahtan korkup-sakının; umulur ki esirgenirsiniz. (Hucurat Suresi, 10) 
Allaha ve Reslüne itaat edin ve çekişip birbirinize düşmeyin, çözülüp yılgınlaşırsınız, gücünüz gider. Sabredin. Şüphesiz Allah, sabredenlerle beraberdir. (Enfal Suresi, 46)

 İnkar edenler birbirlerinin velileridir. Eğer siz bunu yapmazsanız (birbirinize yardım etmez ve dost olmazsanız) yeryüzünde bir fitne ve büyük bir bozgunculuk (fesat) olur. (Enfal Suresi, 73) 

Ve haklarına tecavüz edildiği zaman, birlik olup karşı koyanlardır. (Şura Suresi, 39) 

Şüphesiz Allah, Kendi yolunda, sanki birbirlerine kenetlenmiş bir bina gibi saf bağlayarak cehd edenleri (mücadele edenleri) sever. (Saff Suresi, 4) 

Burada Müslümanların birlik olmasıyla ilgili olarak sadece birkaç ayete yer verilmiştir. Bu ayetlerden ve Kuranın genelinden açıkça anlaşıldığı gibi;  Müslümanların birlik olmaları,  Kardeşce bir sevgi ve şefkatle birbirlerine bağlı olmaları, 

 Çekişip tartışmamaları,  Birbirlerinin velileri ve dostları olmaları,  Birbirlerini her koşulda koruyup kollamaları,  Birbirleriyle istişare halinde olmaları, * Birbirlerine kenetlenmiş bir bina gibi saf haline inkara karşı ilmen xe cihatla mücadele etmeleri farzdır.

“İnkar edenler birbirlerinin velileridir. Eğer siz bunu yapmazsanız (birbirinize yardım etmez ve dost olmazsanız) yeryüzünde bir fitne ve büyük bir bozgunculuk (fesat) olur.” (Enfal Suresi, 73) 
Ey iman edenler! Eğer siz Allah'ın dinine yardım ederseniz Allah da size yardım eder ve ayaklarınızı sabit tutar. 47  Muhammed  7 
Gökleri, yeri ve bu ikisi içinde yaydığı canlıları yaratması, Onun varlığının delillerindendir. O, dilediği zaman, onları bir araya getirmeye de gücü yetendir. 42 Şura 29

Ey İnsanlar çok derin bir uykudamısınız.? Neler oluyor?  Avrupa’nın sinemasına, tiyatrosuna, kulübüne, maçına, haçına her şeyine aşık olup Allah’a baş düşman olanlarabir önlem almayacakmısınız artı ?
Evet, akla ziyan gibi gördüğünüz işler oluyor. Aklın almadığı hadiseler oluyor ve olacak. Bunlar eyyamullahtır. Zira Allah, nurunu tamamlayacaktır. Kafirler istemese de!

İnanın ve emin olunki, zaman bizim ve İslam’ın lehine işliyor. ‘Allah dilerse kâfirin eliyle de nurunu tamamlar ...
HİLAFETİ YIKAN ATATÜRK BİLE  :
Atatürk Nutuk'taki kayıtlı ifadelerinde İslam aleminin birleşmesini ve hatta başına dış güçlerin tesirinde kalmayacak bir halifenin geçirileceğini söylüyor.
Birleşmiş olan İslâm devletleri bu meclisin başkanı tarafından temsil edilecektir derlerse ve isterlerse, işte o zaman, o birleşik islam devleti'ne hilâfet ve ortak meclisin başkanlığına seçilecek zata da HALİFE ünvanı verirler.” ( Nutuk, İstanbul 1963, s.710-714 )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder