22.07.2014

SİYONİZM SİYONİZM'İN AMENTÜSÜ 2


Siyonizm'in iyice anlaşılabilmesi için bu planda yer alan üç önemli nokta.

Bu maddelerden bir tanesi diyor ki, "Tevrat bize dünyaya hakim olmamızı emrediyor. Asırlardan beri bunu gerçekleştiremedik. Bu planın gerçekleşmesi için size 3 maddelik bir tatbikat planı veriyorum"diyor.

Birinci Madde; "İslam memleketlerinin ortasında bir İsrail Devleti kuracaksınız" diyor.
İkinci maddesinde, "Bu devletin hudutlarını verdiğim haritadaki topraklara kadar genişleteceksiniz".

Üçüncü maddesinde ise, "Buraya geldiğiniz zaman, bu toprakları aldığınız zaman size dünya hakimiyetinin kapıları açılacak" diyor.

İsrail Meclisi'nde resmi ve ismi bulunan bu haham, kitabın içerisine haritayı da koymuştur. Bu haritanın içerisinde aziz vatanımız bir İsrail vilayeti olarak gösterilmektedir. İsrail projesi aslında budur. Kökü Tevrat'a bağlıdır ve bir dünya hakimiyeti peşinde giden bir plandır."(1-3)

Burada Siyonistlerin ana hedefinin Dünya hakimiyeti olduğu ve buna ulaşmak için de öncelikle Filistin'de İsrail devletinin kurulmasının şart olduğu ortaya konmaktadır. Büyük İsrail Projesi'nin Türkiye'yi ihtiva ettiği belirtilerek bir tehlikeye dikkat çekilmeye çalışılmaktadır. Söylenmek istenen, Türkiye'nin İsrail'in hedef tahtasında olduğudur. Türkiye'yi yönetenlerin İsrail'le ilişkilerinde bu noktaya dikkat etmesi zorunludur.

Rahmetli Erbakan'ın 2011 yılında verdiği konferanslarda Siyonizm'in amentüsünün dört maddeden meydana geldiğini belirtmiştir:

Hak kitap ortadan kalkmış, Kabala'yı getirip, Hak kitap diye ortaya koymuşlar. İster Kabala'yı incele, ister Tevrat'ı incele. Bunları incelediğin zaman varacağın sonuç şudur: Bunların amentüleri dört maddedir.

1- Biz, Ben-i İsrail ırkı, üstün bir ırkız. Biz insan olarak yaratıldık. Diğer insanlar maymun olarak yaratıldı.Bize hizmetkâr olmak için, sonradan insana dönüştü.
2- Bizim dünyanın efendisi oluşumuz ve diğerlerinin bizim kölemiz oluşu nazariyede kalmayacaktır, mutlaka gerçekleşecektir.

3- Bunun gerçekleşmesi için de bizim şu üç şartı yerine getirmemiz lazım:
*Bir: Dünyanın her yerine sürgüne gönderilmiş olan Ben-i İsrail'i Kudüs'te toplayacağız.
*İki: Fırat'la Nil arasında hududu belli olan Arz-ı Mev'ud'u kucaklamak üzere Büyük İsrail'i yeniden kuracağız ve onun emniyetini sağlayacağız.

*Üç: Onun emniyetini sağlamak için Fas'tan Endonezya'ya kadar 28 ülkenin iktidarı bizim kontrolümüz altında olacak ve 19 Haçlı Seferi'ni püskürtmüş olan Anadolu'da Selçukluları'nın ve Osmanlıların mirasçısı büyük bir devlet olmayacak. Türkiye olmayacak! Anadolu'da bağımsız bir devlet bırakmayacağız. Neden ?Çünkü İsrail için tehdit olur
.
4- Nihayet Süleyman Mabedi'ni yapacağız. Biz bunları yaptık mı, bizim Mesih'imiz, Ben-i İsrail'in Mesih'i yeryüzüne gelecek. Davut (a.s.) tahtına Yahudi kralı olarak oturacak ve böylece ebedi hâkimiyetimizi perçinleyeceğiz.

İşte imanlarının temeli bu 4 maddedir. Buna inanıyorlar. Bunun için çalışıyorlar." (4)
Rahmetli Erbakan'ın yukarıdaki ifadelerine göre, Siyonizm'in temelleri muharref Tevrat'a dayanmaktadır. Bunu, Siyonist önderler bilinçli ve planlı bir şekilde yaparak Yahudileri istismar etmektedirler., Siyonizm'in Amentüsünü (temel varsayımlarını) 4 ana noktada değerlendirmektedir:

*'Üstün seçilmiş ırk',
*'Vaad edilmiş topraklar',
*'Gizli Dünya Devleti ve Dünya Hakimiyeti'
* 'Ben-i İsrail'in Mesih'i yeryüzüne gelecek'


Siyonizm, bir terör ve ifsat hareketidir.
Siyonizm, makyavelist bir hareket olup hiçbir ahlakı ölçüsü yoktur.
Siyonizm, yalan ve aldatma eksenli bir psikolojik savaş makinesidir.
Siyonizm, her asırda ülkelerde yıkıcı liderler çıkartır.
Siyonizm, Bir zulüm makinesidir. Bir Zulüm hareketi olduğu için hızlı bir şekilde kendi sonunu hazırlamaktadır. Çünkü Allah zulmü sevmez, zalimi affetmez ve cezalandırır:

"Zulmetmekte olanlar, nasıl bir inkılaba uğrayıp-devrileceklerini pek yakında bileceklerdir."(26/227)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder