31.07.2015

HÂLÂ DERS ALIP AKILLANMAYACAK MIYIZ : Hâlâ hepimizi yakmayı ve yok etmeyi Planlayan Şer Odakları ve uşaklarının oyunlarını görmeyecek miyiz!?


Devamlı, terörist ve eşkıya çıkaran ve madde bağımlısı sarhoş, eroinman, ahlaksız, saygısız, namazsız ve korkak nesil üreten bu çarpık rejim bataklığını ne zaman kurutmaya başlayacağız?!

Sadece öldürerek terörün önlenemeyeceği gerçeğini artık anlayıp, aşağıdaki acil tedbirleri ne zaman alacağız?!

Bunun için; Okullarımıza, “Ahirete hazırlık” “Şehadet” ve “İdareci seçme ve seçilme” derslerini acilen okutmalıyız!

Çocuklarımızı yetiştirilsinler diye teslim ettiğimiz öğretmenlerimizi sadece kura ile almak yanlışlığını bırakıp, adayları mutlaka sözlü imtihan ve mülakattan da geçirmeliyiz!

Anadolu topraklarında yaşayan Hıristiyan ve Yahudi vatandaşlarımızın dini günlerinde tatil olan cumartesi-pazar gibi; Haftalık bayramımız olan Cuma Gününü de talebelerimize ve tüm çalışanlara en az 4 saat tatil etmeliyiz!

Avrupa’da olduğu gibi talebelerin Din Derslerini camilerde tatbikatla öğretilmesine başlamalıyız!

Tercihe bırakılan Ana Hayat Yasamız Kur’an-ı Kerim, Siyer ve ahlak derslerini tercihe değil, tedrisata aslen dahil etmeliyiz.

F16’ların bombardımanıyla sonucunun ne olduğunu kestiremediğimiz cezalandırma yöntemi bir yana, Allah’ın (cc) Devlet’e görev olarak verdiği,“Millet ve devletle savaşan, kamu düzenini bozmaya çalışan, halka ve devlet görevlisine silah sıkarak, bomba patlatarak katleden terörist eşkıyanın ayağını ve kolunu çaprazlama kesin! Veya İdam edin” Ayetininin iniş sebeplerinin hikmetlerini anlamaya bu hikmetlerden uygulama noktasında dersler çıkarmaya çalışmalıyız.

“Osmanlı’da Fizan, Türkiye’de Van” misali, Doğu Vilayetlerini memurun sürgün yeri olmaktan kurtarmalıyız!

En ehil, emin ve sadık Valileri, Müftüleri, Kaymakamları, Komutanları, Savcı ve Hakimleri, Öğretmenleri ve Müdürlerimizi Doğu Vilayetlerimize acilen atamalıyız!

Hayvan üretimine ayrılan karşılıksız krediler gibi ahlaklı imanlı insan yetiştirilmesine de eğitim teşvik kredilerini vermeliyiz!

Milli STK ve Milli Vakıflarımızın Okul-yurt vs. Eğitim seferberliğine Maddi ve Hukuki desteği daha da artırmalıyız!

İşte çözüm!

İşte ilaç!

İşte İkaz!

Allah’a güven, Sa’ya sarıl...

Tedbir bizden Takdir Allah’tan (cc)!

“Allahım! Dinimiz, Vatanımız, Namus, Can ve Mallarımız için nöbette olan Askerlerimizi, Polislerimizi ve tüm Vatandaşlarımızı muhafaza eyle!”

“Allahım! Siyonist ve Emperyalist Devletlerin ve onların içimizdeki maşalarının planlarını Planınla imha eyle! Ülkemizi Onlara karşı güçlü kıl!”

“Allahım! Her türlü terörizmden ve teröristlerin şerrinden Dinimizi, Vatanımızı, Mal ve Canlarımızı, Nesillerimizi ve Namuslarımızı muhafaza etmek için çalışanlara daim yardım eyle!”

Dualarımızla Şehidlerimizin ruhları şâd, Makamları Cennet olsun.

Ülkemizin ve Milletimizin Başı daim sağ olsun!




YENİ AKİT / Şevki Yılmaz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder